Porvoon taidetehtaalta löytyy kahvila keskeiseltä paikalta. Vanhan tehdasrakennuksen kylkeen on tehty laajennus, jossa on kauppojen lisäksi kahvila, parhaalla paikalla. Moderni kuvastaa ehkä parhaiten sisänäkymää ulko-ovelta.

Kahvi ja kroisantti on S-mobiiliasikkaiden valinta sattuneesta syystä. Ei hassumpi valinta vaikka paljon muutakin olisi ollut tarjolla. Tässä kahvilassa on muuten täydet anniskeluoikeudet, joka ei ihan heti arvaisi. Palvelu on erittäin ystävällistä tässäkin paikassa ja se jää mieleen. Mieleen jää myös santsikupin hinta 1€, järkyttävää! Toisaalta ensimmäisen kupillisen hinta on edullinen.

Betonia ja moderneja kalusteita. Tavaratalon kahvio, sanoi yksi ryhmämme jäsenistä osuvasti. Selvästi nuorten kohtaamispaikka ja shoppaajien taukopaikka. Likaiset sohvat kiinnittävät huomiomme, paremmin puhtaana pidettävään kankaaseen olisi kannattanut satsata. Ihan omassa genressään verrattuna Porvoon useimpiin muihin kahviloihin mutta ajaa varmasti asiansa omassa tarkoituksessaan.


 
20150314_112429%5B1%5D.jpg
20150314_112331%5B1%5D.jpg
 
Coffee House Taidetehdas
Kokonniementie 1
06100 Porvoo (Näsi)
Taidetehdas Porvoo