Porvoon vanhasta kaupungista löytyy paikka, mikä suorastaan kutsuu luokseen. Kun astutaan pakkasesta sisään lämpimään matalakattoiseen huoneseen, saa vähintäänkin yhtä lämpimän tervetuloa-toivotuksen. Entinen ravintola Timbaalin ruokasali on muuttunut kahvilaksi, sen ensimmäiseksi huoneeksi sisään tultaessa. Kahville kun ollaan tultu kohdistuu katse tarjontaan. Ei mitenkään ylenpalttinen mutta asiallinen ja ilmoitus siitä, että kaikki ovat oman leipomon tuotteita innostaa valitsemaan.

Munkkirinkeli on iso, tiivisrakenteinen ja painava. Ryhmämme leipomisesta kiinnostunut jäsen arvelee, että se liittyy jauhojen määrään. Mene ja tiedä mutta ainakin kilohinta on kohdillaan eli siis edullinen. Ei mitenkään poikkeuksellisen halpa kuten eivät muutkaan tarjolla olleet tuotteet mutta edullinen :). Kahvi on vahvaa ja hyvää. Vettä on myös tarjolla. Santsikuppi ei maksa ylimääräistä.

Sisustus on viehättävä. Suoria kattolistoja tai ovien karmia on turha hakea ja sehän se tässä juuri kiehtookin. Tulosalista matka jatkuu keskimmäisen tilan kautta ihan perälle, mistä löytyy mukava sohvaryhmä. Sohvan yläpuolella on vanhan puulaivan ahterin aito nimikyltti. Hieno yksityiskohta.

Tutustumisen arvoinen paikka. Kesäterassin avajaisia odotellessa.


1555474_613835058722613_5680053542689815

Café Klockan – Ravintola Timbaali
Välikatu 8 – Jokikatu 43
06100 Porvoo

www.timbaali.com